ح.ا
عنوان :

دیسک گردن و کمر

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
آقای دکتر چندین ماه 6 ماه دیسک گردن و کمر دارم که میگن خفیف اما درد و علائم زیاده قبلا با دیکلوفناک 100 دو عدد آروم میشد اما جدیدا 70 روز گاباپنتین 100 و چون اصلا خوابم نمی برد برام کلونازپام یک میلی نوشتن که خودم نصف خوردم چون وابستگی میآورد ترسیدم چند روزه کلونازپام یک چهارم کردم برام فیزیوتراپی نوشتن ده جلسه رفتم میشه گفت در کاهش درد موثر بوده اما مشکل اینجاست درد منتشر شده به کتف راست و دستها هر دو بطوری که بندبند انگشتان درد داره و پاها هم گاها سر میشه و گاهی دستها و پاها تیر میکشه ... دکترهای اینجا معاینه نمیکنن من کرمان شاه هستم شما گفتید برم پیش دکتر سهیلا صمدزاده ک ایشان نبودن... مشکل اصلی من دردهای گاه و ناگاه تقریبا شدید، بخصوص بیخوابی های شدیدا آزاردهنده هست که با نصف کلونازپام حدودا 6 سالت خواب نیمه عمیق داشتم اما با یک چهارم شده حدود 2 ساعت خلاصه خیلی ضعیف و خسته شدم من 39 سال دارم و بدنبال ورزش اشتباه در منزل آسیب دیدم لطفا در زمینه مصرف دارو و چگونگی درمان راهنمایی کنید در مدت 6 ماه دوبار MRI گرفتم که الان نگرانم برای آسیب به کتف تاندون ها و اعصاب محیطی دستها... آیا ضرورت داره MRI کلی از بدن بگیرم؟ روماتیسم ستون فقرات ندارم؟ و آیا از قرص خواب آور استفاده کنم؟ ببخشید طولانی شد حالم خیلی بده دیگه کم آوردم بطوری که بجای من خانواده دکتر میزن و مشاوره میخوان متشکرم

سلام باید مجددا توسط همکاران روماتولوژی و مغزو اعصاب ویزیت شوید

🙏