م.ف
عنوان :

یبوست، دل درد، رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر. دختر من امروز 50 روزشه، توی ویزیتی که دخترمو پیش برادرتون بردم حلقشو معاینه کردن و گفتن که رفلاکس داره و فقط پودر اس اومپرازول دادن که یک چهارم صبح و یک چهارم شب میدم . شربت سگاگریپ هم برای دل درد دادن ولی خیلی تاثیری نداشت و یک واکسن برای تحمل لاکتوز شیر که روزی 5 قطره میدم چون باسنش شدید در اثر مدفوع زیاد سوخته بود.
من خودم قطره اینفکول برای حالت بی قراریش به خصوص موقع شیر خوردن گرفتم و دو روز دادم و واقعاااا تاثیرشو تو این دو روز دیدم. هم دل دردش بهتر شده بود، هم شیر خوردنش و هم خوابش. ولی متاسفانه تو این دو روز شکمش کار نکرده و یبوست شده در صورتی که قبلاً شکمش روزی دو بار کار میکرد.
و اینکه من شیر خودمو میدم و دو سه وعده شیر خشک هیپ به پیشنهاد برادرتون میدم. ولی تو این دو روز دو وعده شیر خشک ببلاک کامفورت هم دادم. حالا نمی دونم یبوست از قطره اینفکوله یا شیرخشک ببلاک. الان چیکار کنم آقای دکتر؟
قطره رو روزی 5 الی 6 بار قبل از شیردادن بهش میدادم

سلام از هر دو میتواند باشد
آب ولرم روزی 3 بار 30 سی سی
تحریک نقعدی
پای دوچرخه
ماساژ شکم
شیاف گلیسرین کودکان هر سه روز یک بار

راه های کنترل یبوست در کودکانی هستند که به لاکتوز شیر مادر حساسیت دارند