س.م
عنوان :

گلو و سینه درد

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام دکتر وقت بخیر...لوزه هام عفونت کرده و یکی از لوزه هام کاملا قرمز شده و تا حدودی خونی هستش و لوزه سمت چپم عفونت همراه با خون هستش...گلو و گوش و قفسه سینم درد میکنه و هرچی میگذره حس میکنم بدتر میشم..درمان و راه حل چی هستش لطفا کمک کنید

تب؟؟ لرز؟ بدن درد ؟ مشکل بویایی؟ تهوع و استفراغ ؟ چند روز است ؟ داروهای مصرفی ؟ سابقه مصرف انتیبیوتیک ؟ سابقه بزرگی لوزه ،؟ عکس از داخل دهان و لوزه در صورت امکان

خیر جز اینکه بعضی وقتا حس سرما کنم اما کمی سرم و گلوم درد میکنه...قبلا همه آنتی بیوتیک ها رو مصرف میکردم اما 3 ماهیست که چیزی نخوردم..سابقه عفونت لوزه داشتم
تا حدی سر درد،درد سینه،درد گوش،کمی بهتر میشم بازم درد دارم...یه لحظه حس میکنم تو بدنم یخ زده بعد خوب میشم...ولی عفونت لوزم بیشتر از قبلناس...و اینکه یکی از لوزه هام عفونتش درمیاد همراه با خون هستش...4 روزی میشه

در مورد خون فرمودین مزه خون میده ولی خون ندیدید...اگر خون ببینید باید معاینه شوید اگرچه بعید میدانم خونی در کار باشد..عکس تاریک است ولی تا جایی که میشود دید التهاب لوزه دارید ولی اگزودا دیده نمیشود .با توجه به علایم و عکس یک التهاب ویروسی لوزه است ..سرم شستشو و قرص سرما خوردگی کافی است .با توجه به سابقه عفونتهای لوزه ،در صورت بزرگ ماندن لوزه و عفونتهای مزمن لوزه توصیه به جراحی لوزه میگردد

دکتر یعنی جای نگرانی نیست؟ممنونم ...خون رو که دیدم ولی زیاد نبود...خسته نباشید

اگر خون دارد بعدا معاینه شود.بقیه چیزها ،فارنژیت ویروسی میخورد