م.غ
عنوان :

ارایه جواب سی تی

فوق تخصص ریه
من از بیماران قبل شما هستم در کزارش سی تی ریه من نودل 18*14 م م دیده شده لطفا بفرمایید حتما باید فورا بیوپسی انجام شود سعی میکنم عکس گزا ش رابفرستم نوع آن noncalcifid گزارش شده آیا میتونم صبر کنم و بعد گذشت یکی دو ماه دیگر بیوپسی را انجام بدهم آیا امکان مشاوره حضوری با جنابعالی را دارم.

من احتمالا از اول خرداد مطب هستم
ایا سیگاری هستید؟ سابقه بیماری خاصی داشتید یا دارید؟

خیر دکتر سیگاری نیستم و الان لووتیروکسین و پنتو پرازول میخورم
🙏
من قبلا مطب حضورتون بودم چند سال پیش شماره پرونده 2729 ،
البته سابقه آلرژی هم دارم.
آقای دکتر خودم هم راحتتر م که خرداد ماه انشالله در مطب حضورا ببینمتون البته اگر مورد خطرناک و فورث ماژوری نیست انشالله.

پس در خرداد ماه با مدارک تشریف بیاورید