س.ع
عنوان :

عفونت ریه

فوق تخصص ریه
سلام دکتر وقتتون بخیر .آیا عفونت ریه میتونه وارد خون بشه؟و تو چه مدت زمانی ؟یکی از بستگان ما الان بستری شده گفتن از طریق ریه وارد خون شده .من فقط میخوام بدونم این درمورد افراد کرونایی هم صدق میکنه؟چون میگن کرونا به ریه حمله میکنه و منجر به عفونت ریه میشه .پس یعنی توی کرونا هم عفونت ریه وارد خون میشه؟؟

سلام. هر نوع عفونتی در صورت تهاجم شدید و عدم درمان می تواند به اعضای مختلف بدن انتشار پیدا کند که خون هم همینطور هست. در مورد کرونا هم همینطور می تواند باشد. هرچند اغلب عفونت ثانویه بدنبال کرونا به داخل خون منتشر میشود نه خود کرونا.

یعنی واسه کرونا احتمالش خیلی کمه؟
شرمنده ام متوجه نمیشم .یعنی چی خود کرونا نیست؟اینو نمیفهمم.یعنی اگه کسی کرونا بگیره عفونت از ریه نمیزنه به خون؟شرمنده اینقدر سوال پرسیدم

انتشار عفونت به داخل خون بعد از ابتلا به کرونا بعلت عوامل دیگر مثل باکتریهای سودومونا و کلبسیلا و ... هست خود کرونا معمولا نیست. ولی فرقی در مجموع نداره کلا واقعا خطرناکی هست.

🙏