ف.ج
عنوان :

سی تی اسکن ریه

فوق تخصص ریه
با سلام خانم 43 ساله خستم اوایل اسفند دچار سرماخوردگی شدم ولی چند بار مراجعه به دکتر خوب نشدم تا اینکه 24 اسفند با علایم تنگی نفس و درد قفسه سینه به بیمارستان مراجعه کردم ازمایش خونم crp بالا و گلبول سفید بالا و لنفوسیت پایین بود ولی سی تی سالم که بستری شدم و انتی بیوتیک استفاده کردم دوروز بعد مرخص شدم و ازیترومایسین و سیفیکسیم برام تجویز شد من همچنان احساس خلط در سینه دارم مخصوصا هنگام دراز کشیدن دردم کمتر شده سی تی گرفتم نودلهای 3 و4 میلی متری نشون داده با گراندگلاس البته جواب و براتون میفرستم دکتر متخصص رفتم بهم اسپری cymbicort و قرص جوشان پراسپکت دادن میخواستم ببینم مشکلم واقعا چیه نگرانم
در ضمن دکتر میخواستم بگم همش ته گلو خلط دارم ووقتی از بینی نفس میکشم احساس نا خوشایند تو ریه دارم حس گرفتگی سرفه هم تک و توک میکنم ولی نه مدام این اسپری رو از دیروز شروع کردم دوبار زدم حس میکنم بعدش یه دردی تو قفسه سینه و پشتم ایجاد شده بعد مصرفش میتونه از عوارضش باشه ؟

سلام. با توجه به شرح حال و علایم احتمالا شما مبتلا به کرونا شده بودید. اگر در حال حاضر همچنان علامت های فوق آزار دهنده هست حضوری همراه با اصل ct به فوق تخصص ریه مراجعه کنید. در غیراینصورت یک دوره درمان با قرص تاوانکس 500 روزی یک عدد تا 5 روز استفاده کنید.

باسلام اسپری و قرص جوشانم مصرف کنم و اینکه سی تی دقیقه چی نشون داده چون الان گه گاهی درد دارم و تنگی نفس سی تی نگرام کننده نیست ؟واینکه اگه کرونا بوده ممکنه ناقل باشم هنوز

اگر خیلی اذیت نیستید تاوانکس رو فقط استفاده کنید و قرص جوشان رو. بعد از اتمام دوره باید بررسی و ویزیت بشید. اینجوری نمی شه قطعی مطرح کرد.

من الان فقط هنگام نفس کشیدن توریه یکم تنگ نفس دارم و گاهی درد شما فکر میکنید مشکل خاصی هست من زودتر برم پیش متخصص ریه من نگران اون دوتا نودل که تو سی تی نوشته ام میتونه خطرناک باشه ببخشید انقدر سوال میکنم اسپری و دیشب زدم نفسم بهتر شد میشه اونم استفاده کنم

ندولها بعدا مجددا با سی تی باید چک بشه. اگر بزرگتر بشن باید نمونه برداری بشه. بقیه ماجرا هم مربوط به کرونا بوده که الان عوارضش رو دارید اگر خوب هستید طبق درمان قبلیتون عمل کنید.

ممنون دکتر تاوانکس و با اسپری و قرص جوشان مشکل ندارن مصرفشون کنم تا بعدا برم پیش فوق تخصص ریه پس نودل ها فعلا خطرناک نیستن ؟چون سایزشون 3 و 4 میلی متری و من طی این 3 ماه دوبار سی تی دادم منظورتون از مجدد چه زمانیه ؟
شرمنده یادم رفت بگم به سیپروفلوکساسین حساسیت دارم واینکه این درد قفسه سینه از عوارض کروناست

این 3 تا دارو رو فعلا استفاده کنید. فاصله بین سی تی 3 تا 6 ماه باید باشه

🙏
ممنون از اینکه پاسخگو بودید