ف.ف
عنوان :

اظهار نظر در مورد رزاکالم و دوره مصرف نیوتادین

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام وقت بخیر ، روز جمعه برای مشکل آلرژی پوستی و رزاسه، کلیندامایسین تجویز کردید. قرار شد تصاویر محلول رزاکالم را ارسال کنم برای بررسی اینکه کدام بهتر است. ضمنآ فراموش کردم بپرسم روزی 2 قرص نیوتادین برای چه مدتی مصرف کنم؟ سپاسگزارم.

سلام داروی بسیار خوبی هست،استفاده کنید،درمورد نئوتادین حداقل تا یکماه اینده روزی دوبار استفاده کنید