ا.م
عنوان :

ضخامت قرنیه

متخصص چشم پزشکی
سلام دکتر محمدی خوبید عذر خواهی میکنم میگم که ضخامت قرنیه بنده چند بود عددش

سلام. ممنون. تا اونجاییکه یادم هست 540 بود
یعنی ضخامت قرنیه تون خوب بود

اون عدد ک توی کادر مربعی هست نوشته min?

بله
الان نگاه کردم
بالای 560 و 570 بود
اون عدد میانگینه
عددی که وسط تصویر هست

یعنی اگه قرار بود عمل لیزیک کنید قرنیه تون برای عمل خیای خوب بود

اها بله پس لیزیک هم میتونم بکنم اگر بخوام چون چشمام ضعیف هست یکم
حالا یه چیز دیگه دکتر میگن که کسایی ک قرنیه ضخیمی دارن فشار چشمشون رو دستگاه بیشتر نشون میده درسته این؟

بله ضخامت قرنیه تون خوبه
البته عکس پنتاکم قرنیه هم مهمه
آستیگماتیسم چشمتون نباید نامنظم باشه

بله حالا این عمل لیزیک که برای بعد هست فعلا میخوام ببینم که این قرنیه ضخیم من ممکنه فشار چشم رو بالا نشون بده توی دستگاه ینی دستگاه گول میخوره یا واقعا قرنیه ضخیم فشار چشم را بالا میبرد؟

در واقع منظور اینه که اون فشاری که در چشم شما دستگاه اندازه گیری کرده بالاتر از فشار واقعی چشم شماست. و فشار واقعی چشم شما پایین تر از عددی است که دستگاه نشون داده
البته بیشتر قرنیه های بالای 600 مثلا
بین 540 تا 580 قرنیه های نرمال هست.
بیشتر ما نگران قرنیه های نازک هستیم چرا که احتمال ابتلا به فشار چشم در این قرنیهای نازک بیشتر است

قرنیه من برا جلوگیری از فشار چشم خوبه یا نازکه؟
من با این فوتیا ک میگیرم میگن بالا هست ولی با اونا ک قطره میریزن میگن خوبه 15 هست،فشار چشم 15 تو سن من خوبه یا باید کمتر باشه؟

قرنیه شما جزو قرنیه های عالی و خوب از این لحاظ هست

این دستگاه هایی ک قطره میریزن چک میکنن هم ممکنه خطا کنن ب خاطر قرنیه ضخیم؟
میدان دید چشم راست 97% چشم چپ 99% زدم خوبه؟ من همه جرقه ها را میدیدم فقط چون ب خاطر خیره شدن ب چراغ وسط چشم تار میشه تا پلک میزدم فک کنم یکی دوتاش ندیدم برا همون 100 نشد

مهم نیست 97 و 100
مهم الگوی میدان دیده
عکسش رو برام بفرست

بله الان میفرستم
چطورن دکتر؟بعضی وقتا دیر میزدم یا چشمم خسته میشد

در کل خوبه ولی در چشم راست چند تا نقطه مشکوک داره
به نظر من 6 ماه دیگه عکسها رو تکرار کن تا با این عکسها مقایسه کنیم، ببینیم فرقی کرده یا نه

باشه انشالله 6 ماه دیگه انجام میدم دوباره
ینی همرو باید بدون کوچیکترین اشکال زد که مشکوکی رفع بشه؟