ر.م
عنوان :

مصرف قرص روی و قرص منیزیم با شرایط من

متخصص داخلی
خانم 63 ساله هستم. آخر شهریور آزمایش کامل داده شد. هر شب یک قرص کلسیم1200 یک قرص امگا سه 1000 و یک قرص اتو رواستاتین 10(میلی گرم) و همچنین صبح ها ناشتا پنج روز هفته یک قرص و دو روز دیگر یک و نیم قرص لووتیروکسین مصرف می کنم . ماهی یکی قرص د س 50000 طبق دستور دکتر میل می کنم . یکماه است زونا گرفته ام یعنی از 17 فروردین جوش های قرمز در ستون فقرات و سینه راست و زیر بغل مشاهده شد و بعد از سه هفته قرنطینه کامل در اتاق الان دانه ها رفته ولی همچنان درد پشت و مخصوصا تیر کشیدن سینه و زیر بغل من ادامه دارد.
سوالم این است که با توجه به موارد بالا و همچنین وضعیت گلبول سفید من(عکس ضمیمه) خوردن روزی یک قرص روی و یک قرص منیزیم می تواند در بالا بردن سیستم ایمنی من کمک کند؟ اثر نامطلوبی نداره؟

با سلام
تشکر از شرح حال کامل تون...

در مورد درد بعد از برطرف شدن ضایعات زونا، توصیه می کنم قرص gabapentin 300mg هر شب یک عدد استفاده کنید و همچنین در محل ضایعات قبلی، کرم لیدوکائین 3 تا 4 بار در روز استفاده شود...

در مورد آزمایشات، گلبول سفیدتون در محدوده نرمال هست و نقص ایمنی وجود ندارد... زونا می تونه بر اثر استرس جسمی یا روحی ایجاد شده باشه...

مصرف مکمل روی و منیزیوم در درمان زونا نقشی ندارد، ولی اثبات شده که مصرف میوه و سبزیجات متنوع ( از جهت تامین ریزمغذی های مختلف) می تونه نقش پیشگیری در جلوگیری از زونا داشته باشه...

در آزمایشات تون، آزمایش تیروئید(TSH) نداشتین، توصیه میشه در کسانی که قرص تیروئید مصرف می کنن حداقل هر یک سال آزمایش تیروئید انجام بشه...

طبق آزمایش تیرویید دارو تجویز گردید است . در حال حاضر کرمzinc oxide minion را هر شب (یکبار در شبانه روز ) در محل سینه و زیر بغل و پشت مالیده می شود. منظور من از استفاده از روی و منیزیم بالا بردن این مواد در بدنم است . آیا می توانم الان یا بعد از درمان کامل زونا بخورم ؟ تداخلی ایجاد نمی کنه؟

بله، ولی هر یک سال آزمایش تیروئید مجددا باید چک بشه...

در تقویت سیستم ایمنی مصرف مکمل هایی نظیر روی تنها در افرادی که دچار سوتغذیه شدید هستند، از نظر علمی اثبات شده است....

منیزیوم هم در موارد دیگه ای تجویز میشه که بالابردن سیستم ایمنی در موارد بدون بیماری زمینه ای، جزو انها نمی باشد...

مصرف طولانی مدت هر کدوم از این مکمل ها بدون تجویز پزشک می تونه باعث عوارض جانبی بشه و توصیه نمیشه...

با این حال می تونید از مولتی ویتامین حاوی ریزمغدی های مختلف که مناسب مصرف روزانه هستند استفاده کنید...