ش.ع
عنوان :

دندانپزشکی

متخصص ارتودنسی (ارتودانتیکس)
سلام خانم دکتر عزیز خسته نباشید دختر من 8 سالشه دندون جلوش کج در اومده دیروز رفتم عکس گرفتم یه دندون اضافه داره که نمیزاره دندون اصلی بیاد پایین میگن باید جراحی بشه و دندون ورداشته بشه الان سوالم از شما اینه اگه جراحی بشه و دندون اضافه ورداشته بشه دندون کج درست میشه و برمیگرده سر جاش?

سلام و عرض ادب، خیلی خوبه که اول عکس رادیولوژی رو ببینم و بعد نظر بدم چون موقعیت دندان اضافه و میزان اثری که روی نهفتگی دندان دایمی میذاره خیلی متغیره وای معمولا نیاز به درمان ارتودنسی جهت کمک در به قوس اوردن دندان خواهد بود و گاهی اگه موقعیت دندان مناسب نباشه ارتودنسی با جراحی لثه جهت هدایت و اعمال نیرو به دندان قدامی که با مانع دندان اضافه مزیودنس نتوانسته رویش طبیعی خودشو داشته باشه، گاهی هم فقط با حذف دندان اضافه دندان اصلی کم کم پایین میاد وای با درصد بابًا موقعیت محی رو خواهد داشت که بعدا با ارتودنسی راحتتر و ساده از قابل تنظیم خواهد بود اما اینکه اصلا درمانی بجز کشیدن دندان اضافه نخواهیم معمولا بعیده. عکس سی تی اسکت سه بعدی موقعیت دندونها رو تو سه بعد فضا خوب میتونه نشون بده

جای دندون اصلی خیلی کم شده و گیر افتاده ولی این عکس خیلی دید محدودی میده

یعنی اگر ارتودنسی نشه دندون جای خودش رو نمیگیره چون هزینه ارتودنسی خیلی بالاست
اون دایره شکل میگن دندون اضافه هستش

نه و زمان هم خیلی تو این شرایط مهمه چون پروسه هرچی بگذره سختتر و زمانبرتر میشه. اگه دندون 1 گیر باشه که ظاهرا اینطور هست اولین قدم خارج کردن دندان اضافه و بعد باز کردن فضای دندان 1 و بررسی چندماه بعد جهت ارزیابی مسیر حرکت دندان هست

خوشبختانه ارتودنسی اقساط هست و شاید کمک بشه

🙏