ح.ا
عنوان :

جایگزینی داروی مناسب یا قطع دارو

دکترا حرفه ای داروسازی
با سلام و احترام بنده با علائم کم خوابی و درد ناشی از دیسک کمر و گردن خفیف به پزشک مراجعه کردم ایشان برای من کلونازپام نوشتن و گاباپنتین 100 مدت 70 روز مصرف کردم اما بدلیل ترس از وابسته نشدن به کلونازپام یک میلی که اونم نصف میخوردم حدود 10 روز اون رو یک چهارم کردم که دردها زیاد و البته خوابم کاملا حذف شده یا فوقش شبی دو ساعت میخوابم خواستم محبت کنید راجع به قطع مصرف و چگونگی جایگزینی اون منو راهنمایی بفرمائید

با درود.
قطع دارو یا کم کردن دوز دارویی باید تحت نظر پزشک تون و با توجه به میزان اثربخشی آنها انجام شود.
تجویز یک دارو توسط پزشک پس از بررسی ریسک بنفیت انجام میشود. یعنی اثرات مفید دارو برای شما بیشتر از مشکلات یا عوارض احتمالی آن بوده پس سر خود داروهای این دسته( اعصاب و روان) را نباید قطع کرده یا تغییر دوز داد.
قطعا درجه ی وابستگی شما به کلونازپام مورد توجه پزشکتون هم بوده و هست و با مراجعه ی بعدی شما و صحبت در مورد میزان اثربخشی آن طی این دوره ی مصرف ایشان صلاح میدونن که براتون دارو رو به چه شکل قطع کنند، ادامه بدهند یا تغییر دوز دهند.

🙏