ز.ر
عنوان :

جواب آزمایش

متخصص زنان، زایمان و نازایی
خانم دکتر سلام وقت بخیر . من اسفند ماه به خاطر دردی که گه گداری احساس می کردم تو قسمت تخمدان ها( مثل درد زمانی بود که کیست تخمدان داشتم ) اومدم پیشتون و بهتون سونو کاملی که از شکم و لگن برام نوشته بودید رو نشون دادم که خدا رو شکر گفتین مشکلی نیست و کیست ندارم. برام ازمایش نوشتید و گفتین به خاطر اوضاع موجود جامعه (ویروس) عجله نکن تو آزمایش دادن ،هر موقع اوضاع بهتر شو برو . اواخر فروردین ماه روز سوم پریودم رفتم آزمایش دادم که الان براتون ارسال کردم . ولی خانم دکتر بیشتر مواقع پریود های من یک هفته زودتر هست .مثلا من 1فرودین پریود شدم 4 روز دوره داشت .بعد دوباره 26 فروردین پریود شدم .ولی این ماه نمی دونم چه تایمی قرار پریود بشم .و اون درد رو بعضی مواقع لحظه ای احساس می کنم .
ببخشید این سه عکس آخر اشتباه ارسال شد

سلام عزیزم
سونو که نرماله
ازمایشاتت هم خوبه به جز ازمایش ذخیره تخمدانی که کمی کاهش پیدا کرده اگه بچه نخوای مشکلی نیست در غیر اینصورت زودتر اقدام کن

مجردم
نیاز به دارو نیست؟
نیاز نیست باز آزمایش بدم ؟
پس با اجازتون شنبه میام مطب خدمتتون
می تونم برم و این آزمایش رو انجام بدم ؟
برم آزمایشگاه و بگم این آزمایش رو ازم بگیرن به صورت آزاد
خانم دکتر فقط باید کدوم روز پریودم برم و آزمایش بدم ؟