S.E
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر
امیدوارم حالتون خوب باشه
آخرین بار اواسط اسفند صحبت کردیم و برای جوش صورتم داکسی سیکلین و پنژل و راکوتان تجویز کردین و بعد از مصرف داکسی ساکلین حالم بد میشد و دیگه مصرف نکردم اما الان وضعیت جوش هام همونطور که مشاهده میکنین خیلی بهتر شده و جوش جدید نزدم ..
برای برطرف کردن جای جوش ها چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
همچنین بعلت کم کاری تیروئید ریزش مو دارم یکسری درمان های گیاهی مثلا روغن ماکادمیا ، حنا ، شامپو گیاهی آتو و.. دوستان پیشنهاد کردن به نظرتون مفید هست ؟
قبلا یک دوره مکمل هیرویت مصرف کردم و تاثیری نداشت .. مکمل بهتری پیشنهاد میکنین؟ یا اصلا نیازی به مصرف مکمل هست؟
پیشاپیش از پاسختون سپاسگزارم

سلام چقدر جوش ها بهتر شده به همون شکل پان ژل و ژل راکوتان رو ادامه بدین چون لایه بردار هست روی جای جوش هم موثره اگه پوستتون اذیت نمی شه می تونین صبح ها از سرم ویتامین سی پرایم هم استفاده کنین

در مورد ریزش مو آیا در 6 ماه گذشته این آزمایش ها انجام دادین ؟
CBC diff
Serum iron
TIBC
FERRITIN
SERUM VIT D
SERUM ZINC
و آیا تیروییدتون کنترل هست؟ تحت نظر متخصص غدد هستین؟
پریود منظمه؟ سابقه کیستهای ریز (تخمدان پلی کیستیک) ندارین؟

در ضمن برای جای جوش حتما موقع بیرون رفتن ضد آفتاب بزنین و هر دو ساعت اگه بیرون بودین تکرار کنین

ممنونم از راهکارهای خوب شما
پریودی هم چند روز این ور اون ور داره اما بطور کلی بله منظمه
سابقه ی کیست تخمدان ندارم
بله ضد آفتاب آکوافلویید بایودرما استفاده میکنم
اخیرا آزمایش کاملی انجام دادم و جز کم کاری تیروئید و کمبود شدید ویتامین دی مشکل دیگه ای نداشتم برای هر دو هم طبق دستور فوق تخصص غدد دارو مصرف میکنم
راستی بالم لب کیووی که معرفی کردین هیچ داروخانه ای موجود ندارن دیگه .. چه بالم لب spf دار دیگه ای پیشنهاد میکنین ؟

ویتامین دی هفته ای 50 هزار واحد حتما بخورین

دو ماه اول هر هفته میخوردم الان ماهی یک بار..

عکس از فرق وسط جلو از بالای سر می تونین بندازین؟

یه علت ریزش مو مشکل تیروئید و یه علت کمبود ویتامین دی هست

چشم الان ..

بالم لب فلکسیتول هم عالیه البته سخت گیر میاد داروخانه تک پاسداران تو تهران داره اینترنتی هم می فروشه

شما فرق سرتون باز و نمای طاسی زنانه داره به نظرم یه مقدار پوست سر قرمز هست درسته؟

بله یکم..
چیکار کنم این طاسی برطرف بشه؟
به درمان های روغن های گیاهی میشه اعتماد کرد؟
🙏
ممنون حتما با داروخانه ی تک تماس میگیرم
بله متاسافانه هر دو عامل ریزش مو رو دارم :( دکتر غددی که رفتم دوز ویتامین دی 5000 رو بصورت تا دو ماه اول هر هفته و سپس هر ماه یک عدد تجویز کردن .. لازمه دوز رو افزایش بدم ؟

شما حتما باید حضوری تشریف بیارین و تکه برداری (بیوپسی) انجام شه این طاسی خیلی مهمه و هر چه زودتر باید جلوی پیشرفتش گرفته بشه مویی که از دست می ره دیگه بر نمی گرده ریزش موی شما یه ریزش موی معمولی نیست

وای چه بد :((
متاسافانه الان تهران نیستم و تابستان ساکن تهران میشم
تا اون موقع چیکار کنم ؟
خوردن مکمل و استفاده ی روغن های گیاهی تا اون موقع کارساز هست؟

به نظر من به هیچ وجه زمان رو از دست ندین

یعنی با این وضعیت بیام تهران؟؟
راستی سایت داروخانه ی تک رو چک کردم خوشبختانه بالم لب کیووی هم داشتن .. الان کدوم رو بگیرم ؟ کیووی یا فلکسیتول؟
خانم دکتر ناخنام هم خیلی شکننده هستن و پوست اطرافش خیلی تیره تر از سایر نقاط هست .. برای رفع این مشکل چیکار کنم؟

نمی دونم دیگه تصمیم با خودتون هست در هر صورت پوست سرتون مشکل داره و الگوی ریزش مو طاسی هست هر چه زودتر اقدام کنین بهتره

چشم در اسرع وقت اقدام میکنم