م.ا
عنوان :

فشارخون

فوق تخصص جراحی قلب و عروق
سلام.خسته نباشید .مادرم 62 سالشون هست و 2 سال پیش آنژیو کردن .. و همیشه فشارشون هم بالا بود ..
قرص لوزاتان 50 میل روزی 50 میل صبح و 25 میل شب وقرص آتورواستاتین 10 میل شبی یک قرص و روزی یک قرص آسپرین 80 مصرف میکنن.
فشارشون قبلا رو 12 یا 13 با قرص بود
الان حدود یکماه هست که سرگیجه میگیرن و وقتی فشارشونو میگیرم 9 رو 6 هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام فشار 9 برای کسی که سابقه فشار دارد کمی پایین است صبح هم 25 میلی قرص بخورند وچک کردن فشارخون درحالت استراحت باشد

یک روش بهتر اینست که صبح وعصر فشارخون چک شود واگر 13 وبالاتر بود 25میلی گرم مصرف شود

🙏