ج.ع
عنوان :

قمار شرط بندیاعتیاد به آن ها

پزشک رزیدنت تخصص روانپزشکی
سلام مشکلی دارم لطفا دقیق دقیق راهنمایی کنید و نشکل نرا بگویید من26 سالمه و از قبل وسواس عملی شستشو داشتم داروی ونلافاکسین مرصرف میکنم بهترن نکنم بدترم و حالم بدتر میشه و این موضوع و مشکل را برای من بگویید و راهتمایی کنید خواهشن من در آمدی اصلن ندارم و بیکارم کار هم که نیست و یک ریالی دراند ندارم چندین ماه پیش اپلیکیشن ریختم شرط بندی و قمار در فضای مجازی که 5 تومان هدیه داد بهم و من تمع کردم یک ملیون تومان شرط بندی کردم از دست دادم و کلاهبرداری کردند ازم که از همون چندین ماه تا حالاهر روز 50 تومان 20 تومان 30 تومان از دست میدهم سیستم هاشون طوری طراحی کرده اند که زود زود بسته میشه و کلاهبرداری میکنند از مردم و من حدود 4 ملیون 300 هزار تومان از دست داده ام تا حالا و چند روز هم گوشی را از خود دور کرده ام فایدهدای نداشت و نداره تا حالا و بدای جبران خسارتم این کار را میکنم و نمیتوانم ترک کنم و سر همین موضوع ب که از برادر پدر مادرم هم پول بر میداشتم شرط بندی میکردم با برادرم دعوایم میشد هر روز و کتکاری و ضرب حرح داشتیم باهم که من عاجزم ار این موضوع و بعد از مسکلات قمار هم من گاهی24 ساعت خاب ندارم گاهی هم ازساعت 6 صبح خوابم میبره تا 6 الی 7 بعدظهر روز بعد و چون یک ریال پول هم ندارم حالا هی ناراحت و غمگینن که از دست داده ام و کلاهبرداری کرده اند ازم لطفا مرا دقیق دقیق بابت این موضوع راهنمایی کنید که به طرف این سایت ها نروم توضیح دهید خواهشن دقیق راهنمایی کنید یک وقت این بیماری قمار خلاص بشم و برای شما دعا کنم منتظر جواب هستم دست شما درد نکنه ممنون ببخشید شرمنده

با سلام با توجه به توضیحات، شما به اختلال قمار که یک نوع اعتیاد شدید است مبتلا شده اید که برای درمان نیاز به روانکاوی کوتاه مدت هست.