ر.ن
عنوان :

سر درد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
باسلام
دکتر من سه روز پیش سرم(قسمت بالای گوشم)محکم به تخت خورد و اون روز احساس درد نداشتم ولی از فرداش فک همون سمت هنگام باز کردن خیلی درد میگیره جوری که از یه مقدار بیشتر نمیتونم باز کنم.گاهی اوقات هم همون قسمت سرم درد داره ولی همیشگی نیست.آیا فک و ضربه ای که به سرم خورده به هم ربطی داره؟اصلا هم احساس سرگیجه و ضعف ندارم فقط عمده مشکلم با درد فک و سر هست

سلام. قاعدتا ربطی بهم ندارد. دردفک که با باز کردن تشدید میشه، معمولا بخاطر التهاب مفصل فکی است و درمانش با متخصص گوش و حلق و بینی است. ربطی هم به ۻربه به سر ندارد.