ز.ی
عنوان :

tsh

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم ک ...
سلام دکتر
دختر من الان دوماه و سه روزشه
ازمایش غربالگری ابتدای تولد که انجام دادیم tsh دخترم 6/3بوده که دکتر به ما نکفت بالاست من خودم بعد از یه ما ه که داشتم ازمایشاشو نگاه میکردم متوجه شدم
بردم یه متخصص نوزادان دیگه مجدد ازمایش دادیم شده بود8/3که دارو دادن 50تا لاو تیروکسین که یک بار 50دادم به پیشنهاد یکی از اشنایان دکترمون که گفتم 50برای نوزاد زیاده 25دادم بعد به دلیل استرس زیاد بردم پیش متخصص غدد کودکان
ازمایش نوشت که بعداز 3روز مصرف قرص به ترتیب یک روز دوز 50و دوروز دوز 25جواب ازمایش شد 0/6 بعد متخصص غدد گفت خوبه وهمون دوز 25ولی 6روز دهفته بدین و جمعه ها قرص ندین
اما مجدد اشنای پزشکمون گفتن ناگهان خیلی اومده پایین و ممکنه این دوز25زیاد باشه ولی من همچنان دارم همون 25میدم
میشه لطفا راهنماییم کنید این دوز بالاست و ممکنه همینجور با دادن این دوز پایین تر بیاد و خدای نکرده رشد مغزی و جسمی بچمو تحت تاثیر قراربده؟دوز رو باید تغییر بدم ؟ لطفا راهنماییم کنید ازمایشات رو هم میفرستم براتون

سلام همین دوز 25 در6 روز هفته خوبه ولی 6 هفته دیگه ازمایش تیرویید رادر ازمایش؟گاه معتبر بده وبیا مطب 77583894