M.J
عنوان :

مشکل فرج

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام، لاله یا پره ی سمت راست فرج بنده، لبه اش شبیه قسمت تیز چاقو چالت دون دون های مشکی مانند دارد و انگار بریده بریده است اما خیلی کمه، جای نگرانی وجود دارد؟

سلام. اگر تغییر رنگ جدیدا ایجاد شده، یا بزرگتر شده نیاز به معاینه و شاید نمونه برداری دارد. اگر بدون تغییر در تعداد، اندازه با رنگ ضایعات است، زخم یا خارش ندارد، نیاز به اقدامی ندارد.