م.ب
عنوان :

گوش درد

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ رینو ...
سلام. من از چهارشنبه شب گوش درد و گلو درد و کمی عطسه و سرفه داشتم. با مشاوره ی پزشک قرص سرماخوردگی و شربت دیفن هیدرامین مصرف کردم. الان گلو دردم خیلی کمتره ولی هنوز گوش درد رو دارم و زمانی که گوشم رو گرم میکنن دردش کمتر میشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام شما مبتلا به اوتیت مدیا شدین، گوش میانی شما دچار التهاب و عفونت شده است، کپسول کواموکسی کلاو 625 هر 8 ساعت یک عدد تا 10 روز و شربت سودوافدرین هر 8ساعت 5سیسی و قرص ژلوفن در هنگام داشتن درد استفاده کنید