ا.م
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر خسته نباشید بنده زیر چشمام هم تیره هستش هم مقداری گود اگر امکانش هست راهنمایی کنید مرسی
در ضمن ریشامم مقداری کم پشت هست یا بعضی جاهاش خالی داره اونو چطوری میتونم رفع کنم؟

سلام برای رفع گودی زیر چشم تنها راه تزریق فیلر یاچربی در ناحیه است برای رفع تیرگی علاوه برمصرف برخی کرمها که تا حدی تیرگی را کمتر میکنند از روشهایی نظیر مزوتراپی ، کربوکسی تراپی ؛ مزوژل میتوانید بهره ببرید . در بین کرمهای دور چشم کرم دور چشم هالوکسیل مدیلن و کرم دور چشم ژاک اندرل را برای تیرگی پیشنهاد میدهم

در مورد کم پشتی ریش با توجه به سنتان به وضعیت ژنتیکتان بستگی دارد در برخی خانواده ها ممکن است بطور ژنتیک ریش دیرتر به حد کامل رشد کند در هر حال میتوانید جهت تقویت ریشتان از محلول موضعی محرک رشد مو دئودراگ روزی یک بار در محلهای خالی استفاده کنید

سلام خوب هستید دکتر این تزریق فیلر ضرری نداره اونوقت؟بعد واسه تیرگی کدوم رو انجام بدم که از همه موثر تر باشه یا باید همه را انجام بدم؟

در صورت فیلر مناسب و پزشک متخصص و متبحر انشاله مشکلی نیست . به تجربه من مزوتراپی با داروهای روشن کننده بهترین نتیجه را دارد

سنم که 21 سالمه باید کامل میشد تا الان مشکل ژنتکیم از این لحاظ نداریم،باشه پس من این محلول دئودراگ را میگیرم میزنم ب همه جای صورت بزنم ایرادی داره یا باید فقط به جای خالی زد عوارض ک نداره؟

تقویتی هست و اگر احیانا آلرژی به ترکیبات آن ندهید هیچ عارضه ای نداردو میتوانید به کل منطقه ریش بزنید

بله خیلی ممنون سپاسگزارم فقط مثل ماینوکسیدیل نیستش که چون من از اون استفاده کردم اصلا تاثیر نداشت

ترکیباتش متفاوت هست و مقداری محرک موی گیاهی دارد

بله خیلی ممنون از پاسخگوییتون من انجام میدم این روش هایی که گفتید را مرسی
🙏
سلام دکتر خوبید
دکتر من پوست دستم زرد شده یکم علتش چی هست؟

سلام علل مختلف می تونه داشته باشه از جمله مشکلات کبدی , اگزما و آلرژی و حتی رژیم های غذایی خاص مثلا مصرف زیاد برخی سبزیجات مانند هویج

آها بله
مشکلات کبدی ینی چی دقیقا؟
زردی که از کبد باشه چجوری هست؟

زردی ناشی از مشکلات کبدی که با بالا رفتن سطح بیلی روبین خون همراه است فقط،در دستها نیست بلکه در چشمها و نقاط دیگر بدن هم دیده می شود و با سایر علایم مرتبط با افزایش بیلی روبین نظیر خارش همراهی دارد

بله خیلی ممنون لطف کردید
واسه من فقط یکم روی پوست دستم هست
روی انگشت شصت
ممکنه از کبد باشه؟

خیر بعیده . موارد محدود به یک ناحیه بیشتر یا ناشی از اگزما است و یا تماس با مواد رنگی خوراکی یا غیر خوراکی مثل پوست کندن هویج یا پرتقال. یا ناشی از اگزما

ناشی از مواد خوراکی فکر نکنم باشه
حدود 1 2 ماه پیش یه دفعه ظاهر شد این زردی
به هر حال فکر کنم باید یک آزمایش کبد بدم

بله یک چکاپ کلی بدین و در صورت لزوم حتی میشه نمونه برداری از پوست منطقه گرفتار جهت تشخیص نوع مشکل انجام بدید

بله
آزمایش کلی ینی کدوما دقیقا؟شما میتونید راهنمایی یا باید با متخصص کبد مشورت کنم؟

چکاپ کلی شامل بررسی سلولهای خون تست آنزیمهای کبدی سطح اوره و کراتینین خون و تستهای تیرویید و سطح قند و چربی خون است

خب اینارو من 6 ماه پیش انجام دادم جز کبد و تیرویید
این مشکل زردی به جز کبد از چیز دیگه هم میتونه باشه مگه؟

بستگی به مقدار زردی و شکل اون داره اگر معاینه بشید بهتره ممکنه اصلا فقط یک مشکل پوستی باشه و ربطی به بیماریهای داخلی نداشته باشد