ف.ا
عنوان :

فشارخون

متخصص قلب و عروق
سلام خانم دکتر صفاریان : وقتتون بخیر ، مادرم بنام فاطمه امیرغلامی که درایام تعطیلات عید مشاوره آنلاین شدند نسخه ای که براشون تجویز نمودید براتون ضمیمه می کنم .... مشکل فعلی اینه که باوجود این نسخه وازدیاد داروهاشون که روزی سه وعده والسارتان 80- وروزی دو نصف متورال - وصبح ها هم نصف فورازماید 40- وشب ها هم کلرودیازپوکساید 5مصرف می کنن ولی بااین وجود تقریبا هرروز یا یک روز درمیان صبح های زودکه ازخواب بلند می شن فشارشون تا 16 بالا میره وگه گاه هم بعضی اوقات درطول روزفشارشون تا 10 هم پایین میادوکلا ضعف عمومی دارن .... همانطور که قبلا عرض کردم بعد از تزریق آمپول روزانه سینوپاربرای درمان پوکی استخوان تمام تنشون دچار درد شده از دست ها تا شانه ها، کمر وپاها وانگشتان ....که داروی گاباپنتین روروزی دوتا میخورن درآزمایش خونشون بعضی فاکتورها بالا ست مثل ESRکه 30 هست وcrp که 2+ هست .. بنظر شماآیا این عدم کنترل فشار وبالارفتن فشارشون ارتباطی با این دردها یی که درتنشونه هست نداره؟با این وضع فشارشون چکار کنیم ؟ ممنون از راهنماییتون

عزیزم من در تکست قبلی جواب تون رو دادم
آملوپرس 5 میلی به شبها اضافه شود
والسارتان ظهر را اگر فشار پایینه، اول نصف کنید و اگه باز پایین بود قطع کنید
قطع کردن داروی پوکی استخوان ارتباطی با فشار خون شون نداره
اسید اوریک بالاست، ممکنه درد مفاصل بده، آلوپورینول 100 میلی یک عدد ظهرها بخورند
برای درد بدن شان روزی دو عدد گاباپنتین 100 میلی بخورند
و اگه خوب نشدند، دکتر روماتولوژی براشون تصمیم بگیرند

🙏
سلام خانم دکتر پاسخی که درتکست قبل مرقوم فرمودید مربوط به سوال الان نبود وبرای یک ماه پیش هست وپاسخ اونو گرفتم اون آزمایشات برای بهمن ماه گذشته هست الان اسید اوریک درست شده وبالا نیست مربوز به داروی تیازیدشون بوده که باز شما اونو قطع کردید وبه جای اون فورازماید دادیدو آملوپرس روقبلا براشون تجویز کردید ولی با ورم پاها شون مواجه شد که اونو شما براشون قطع کردید

سلام مجدد
پس والسارتان 80 صبح ها 1/2، ظهر ها 1/2، عصرها 1/2، شب ها 1 عدد
اگر هم فشار بالای 160 داشتند، کاپتوپریل 25 میلی، یک عدد زیر زبانی مصرف شود