ن.خ
عنوان :

صدای گوش

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام ، مادر من 56 سالشونه و چند وقتیه که گوش شون می گن صدا میده ولی چند روزیه شدید تر شده ، این چند روز البته علائم سرماخوردگی رو هم دارن ، علت رو میشه متوجه شد ؟ ممنون از شما

سلام وقت بخیر شنوایی شون چطوره؟

می گن یه ذره گوش درد دارن هر وقت که حس سرماخوردگی دارن ، یه مقدار از نظر شنوایی ضعیف شدند

بایدمادرتون گوش هاشون معاینه بشن

البته باتوجه به اینکه قبلا هم صدای کوش داشتن احتمالا پیرگوشی باشه ولی اینکه الان بعدسرماشدیدترشده بایستی معاینه بشن یه وقت گوش عفونت نکرده باشه

ونوارگوش که متخصص گوش وحلق براشون مینوسینن روبایدانجام بدن