m.d
عنوان :

مشکل هورمون و موی زائد

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام وقت بخیر، دختر 20 ساله هستم که به علت موی زائد صورت به متخصص غدد مراجعه کردم و به برای مدت 6 ماه قرص سیپروترون کامپاند و سیپروترون استات تجویز کردن پس از قطع قرص آزمایشی دادم که نتایج بهتر بود ولی موی زائد با وجود لیزر تموم نشد با هم همین قرص تجویز کردن آیا این قرص ها برای بارداری در زمان آینده مشکل ایجاد میکنه اگه به مدت زیادی خورده بشه؟؟
با تشکر

سلام. احتمالا مشکل شما در زمینه تخمدان پلی کیستیک و افزایش هورمونهای مردانه اتفاق افتاده و درمان معمولا به مدت طولانی نیاز بوده و باتوجه به علائم و آزمایشات ممکنه دارو کم یا قطع بشه و معمولا مشکل جدی در برداری پس از قطع ایجاد نخواهد شد

🙏