ن.م
عنوان :

تب کودک 17 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
با سلام جناب اقای دکتر کودکم از دیشب تب کرده و تا امشب بخاطر کرونا نبردیم دکتر و از استامینوفن و شربت پودری آزیترومایسین هر 12 ساعت یکبار استفاده کردم تا اینکه یکدفعه تبش رفت بالا و بردیم کلینیک و شربت ایبوپروفن 5 سی سی هر 7 ساعت و اموکسی کلاو دادن مشکل اینجاست که دستها و پاهای دخترم یخ می کند ولی همچنان پیشانی و اطراف گردن داغ است. نگرانم و نمیدانم طبیعی است یا نه از سرکه سیب و شیاف هم استفاده می کنم لطفا سریعتر راهنمایی بفرمایید.ممنونم

شربت بروفن هر 6 ساعت
نیم سی سی به ازای هر کیلو محاسبه کنید

و هر 4 ساعت یک شیاف آستامینوفن کودکان

بعد در صورت تب بالا
پاشویه بدون مواد افزودنی
فقط اب ولرم

شربت ازیترو مایسین
هر شب یک بار
2 سی سی 5 روز

جناب اقای دکتر تب و لرز داره الان و تب یکدفه 36 و یکدفعه 40 میشه . شما را بخدا راهنمایی بفرمایید

شربت پلارژین کیدز
3 سی سی هر 8ساعت

شربت کوریزان سرماخوردگی کودکان
یک و نیم سی سی هر هشت ساعت

در صورت تشدید تب
یا بعد سه روز ادامه تب
مراجعه حضوری

به تزتیب کارهای گفته شده
اول برفن
سپس شیاف
بعد پاشویه

نگران نباشید
به تدریج کنترل میشه

بچه ها تب مواج دارن،
فقط سر ساعت
مرتب کارهای گفته شده را انجام بدید

من توضیحات کافی دادم
اگر سوال ندارید
سایت رو ببندم

متاسفانه تب رو نمیشه سریع پایین اورد
به زمان نیاز دارد
با حوصله و بدون نگرانی
انشاالله مشکلی پیش نیاد
کرونا در کودکان مشکل افرین نیست

🙏