ا.ش
عنوان :

کرونا

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی در ...
سلام خواستم ببینم امکانش هست کسی کرونا بگیره و علائمی نداشته باشه و خودش خوب بشه؟

سلام در اصل اگه علائمی نداشته باشه ناقل حساب میشه، بله امکانش هست

اولین علامتش چیه؟

علائم کرونا هم شروعش متفاوت ه ، گلودرد سرفه بدن درد تب ، مقالات متفاوت فرق می کنه ، خیلی از مقالات گفتن تب اولین علامت ه اما اطلاعات کم ه ، در حال حاضر حتی علائم گوارشی و بثورات پوستی هم ممکن ه به عنوان تنها علامت باشه