م.ف
عنوان :

گرفتگی عضله داخلی ران

متخصص بیهوشی و فلوشیپ درد
سلام
آقای دکتر من 32 سالمه و حدود 15 سال ورزش (رزمی و ژیمناستیک) میکردم و از انعطاف بدنی بالایی برخوردار بودم
اما حدود یک ونیم سال اخیر ورزش نکردم و الان 3 ماه هست که شروع کردم
اما مشکلی که واسم پیش اومده یکی از عضلات داخلی ران چپ ( فکر میکنم گراسیلیس باشه ) کلا دامنه حرکتی قبلی پامو تقریبا نصف کرده
طوری که وقتی حرکات کششی انجام میدم فقط این عظله با درد شدید مانع میشه اما تو دامنه حرکتی روزمره معمولا مشکلی نداره
وقتی هم که استراحت میدم خشک تر و بدتر میشه و تمرین کششی هم باز دردشو تشدید میکنه وقتی تو حالت کشش دست میزنم بهش انگار یه کابل سفت دردناک اونجا هست
کلا باعث شده هیچ حرکت ورزشی نتونم انجام بدم
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

روزخوش

ممکن است دچار پارگی و فیبروز رشته های ماهیچه ای شده باشید که تشخیص و درمان آن در حیطه کاری همکاران متخصص پزشکی ورزشی است. یکی از بهترین مراکز پزشکی ورزشی ایران، بیمارستان طالقانی در ولنجک تهران است که خانم دکتر خسروی با سونوگرافی تشخیص قطعی میدهند و درمانهای مناسب را توصیه میکنند

از پاسختان متشکرم

اما فاصله من از تهران 15 ساعته و این تخصص تو شهر ما نیست

آیا نمیشه به همکارانتان با سایر تخصص ها مراجعه کرد؟

تو شهر ما ارتوپد و طب فیزیکی هست

روزخوش

فکر کنم همکاران متخصص طب فیزیکی هم بتوانند کمک خوبی برای بهبود مشکل شما کنند

از لطفتان متشکرم