ا.خ
عنوان :

کیپ شدن بینی

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام.من چند روز پیش یهو بدن درد شدم نصف شب بعد حالت لرز گرفتم درجه بدنم 37 بود.حالت تهوع داشتم خیلی در صمن چهارساله رفلاکس معده دارم.سرفه وگلو درد ندارم تنگی نفس ندارم.مزه دهنم ترش بینی ام کیپ میشه بعد اینکه مشکل سینوزیت وانحراف تیغ بینی هم دارم حس میکنم حس بویایی کم شده از وقتی در مورد کرونا خوندم بدتر شده..سردرد ندارم استامینوفن و قرص سرماخوردگی مصرف کردم بدن دردم رفع شده ولی از کیپ بودن بینی وحشت دارم ایا من کرونا دارم
یه روز که با استامینوفن کدیین که خوردم لرز تموم شد.درصمن عادت ماهیانه هم دروز بعدش شدم چون پادرد شدید داشتم
کف دستامم همش عرق میکنه صبح که از خواب بیدار میشم مزه دهنم تلخ.شدیدا اضطراب دارم

تلخ شدن مزه دهان بدلیل برگشت اسید معده است. لازم است که به مدت یکماه قرص پنتوپرازول 40 میلی بصورت ناشتا مصرف کنید.
اما از نظر ابتلا به کرونا:
شما تقریباً سه علامت مشکوک دارید. لرز، اختلال حس بویایی، بدن درد
به همین دلیل لازم است که تست کوروناویروس انجام دهید. تست کورونا بصورت آزمایش خون جهت سنجش آنتی بادی یا همان پادتن است.
anti SARS CoV2 IgM,IgG