ا.ا
عنوان :

مشکل روده

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام اقای دکتر 3ساله کولیت زخمی دارم 2تا کلونوسکوپی انجام دادم.دارو مزالازین6عدد در روز هر وعده2عدد مصرف میکنم.ازارام2عدد در روز شب و روز هر کدام یک عدد.دوباره خونریزی دارم چیکار باید انجام بدم؟دیابت هم دارم انسولین مصرف میکنم.فشار خون هم دارم.عکسای کلونسکوپی رو هم براتون ارسال میکنم
این جدیده
این هم قدیمی
جواب آخرین ازمایش

سلام.آخرین کولونوسکوپی شما بهتر از قبلی بوده ولی با توجه به خونریزی یعنی بیماریتان فعال است.ابتدا باید یک آزمایش کامل بدهید.وزنتان چقدر است و آزارا مرتب مصرف می شود؟

وزن67 خیر 2تا مصرف میکردم در روز ولی الان یک عدد مصرف میکنم به خاطر کمبود ازارام
ازمایش کامل چه چیزهایی باید باشه
برای درد شکمم تا ازمایش بدم و جوابش بیاد چیکار کنم دردم کمتر بشه

آزارا حتمأ باید روزی دو عدد مصرف شود.مترونیدازول 250 روزی سه عدد سی قرص.انمای آساکول 4 گرمی یک شب در میان از راه مقعد.مسالازین دو عدد صبح دو عدد شب .

CBC diff-BUN-Cr-Na-K—AST-ALT-Alk pho’s-Fecal calprotectin-C difficle stool antigen

ازمایش رو میفرمایید چی باشه
رڑیم خاصی رو باید رعایت کنم؟

شیر،فست فود و غذاهای محرک هرچه باعث تشدید علائم شود پرهیز نمایید.