ا.آ
عنوان :

سر درد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام من سه روز پیش عصبی شدم سه بار با کف دست محکم زدم روی سرم سمت چپ تقریبا به اندازه کف دست نزدیک قسمت برامدگی سر روز اول سوزش در ناحیه داشتم یخ گزاشتم و سعی کردم زیاد سرم رو حرکت ندم روز در قسمتها ی دیکه هم احساس درد میکردم امروز فقط ناحیه ضربه درد و سنگینی داره البته گه گاه یک سوزشی در نواحی دیگه هم احساس میکنم علایمی مثل تهوّع و دو بینی و سرگیجه نداشتم فقط احساس میکنم بعضی وقت ها در حالی که نشسته ام سرم انگار به جلو و عقب میره نمیدانم تصور میکنم یا واقعیت. در ضمن من 17 سال که به لو پوش مبتلا هستم و دارو ازارام 50 و پردنیزیلون 5 و هیدروکسی کلروکین 200 مصرف میکنم از ترس کرونا سی تی اسکن نگرفتم و این روزها به خاطر کرونا اضطراب شدید داشتم و به صورت ان لاین با روانپزشک مشاوره انجام میدادم مدتی بود خوب بودم ولی زلزله که شد خیلی استرس گرفتم برای همین هم ان روز بد جور عصبی شدم و زدم روی سرم برای اولین بار این کار را انجام دادم . و مورد دیگر اینکه من دوً سال پیش بعد زلزله لرزش دست گرفتم و دکتر هم چیزی تشخیص نداد سال پیش ام ار ای دادم چیزی نبود ولی لرزش دست باهام هست این دفعه بعد زلزله انگار از داخل بدن میلرزیدم البته لرزش برای بقیه مشهود نبود اما خودم حس میکردم و اذیت شدم . سوال این هست ایا لازم هست سی تی اسکن بگیرم ؟ بعد از 72 ساعت ایا باز هم ممکن خطرناکه باشه؟ من از مدتها قبل میخواستم برای درمان نوروتراپی بیام کلینیک شما برای درمان استرس و افسردگی چون من مایل به استفاده ار دارو نیستم خودم هم فیزیوتراپیست هستم و به درمان نوروتراپی معتقدک. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام. ضربه به سر با کف دست مشکل مهمی ایجاد نمیکنه. جمجمه محکمتر از اینه که با این مدل ضربه ها به مغز مشکلی برسه. سنگینی و سوزش سر هم معمولا جنبه عصبی داره.
نیازی به اسکن مغز نیست