م.ش
عنوان :

یک دفع مدفوع طبیعی

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام آقای دکتر علوی نژاد. شبتون بخیر. در یک دفع مدفوع طبیعی، کدام اندام های بدن درگیر میشه و احساس فشار کم در کدام قسمت ها طبیعی هست؟؟ مثلا احساس درد کم و گاهی زیاد در ناحیه کلیه

اصولا فیزیولوژی دستگاه گوارش به این صورت است که پس از خواب شبانه و یا مصرف غذای حاوی بیش از 300 کیلوکالری انرژی، حرکات روده ها شروع شده و بدون درد و یا احساس فشار، عمل دفع انجام خواهد شد. در غیر این صورت غیر طبیعی محسوب می شود.

خیلی ممنون. فقط حجم مدفوع خروجی برای یک فرد 21ساله با وزن 65کیلو،در هر دفعه دفع حدودا چند متر مکعب(یا گرم) هست؟

با رژیم غذایی شرقی تا 400 گرم در روز طبیعی است