م.ش
عنوان :

بزرگی غدد لنفاوی ایلیاک بیمار دارای تومور آر سی سی

متخصص رادیو آنکولوژی (رادیوتراپی-آن ...
حدود دو سال پیش بعلت تومور آر سی سی رادیکال نفرکتومی شدم در آخرین تصویربرداری که در چکاپ های دوره ای داشتم متوجه بزرگی غدد لنفاوی ایلیاک بقطر 8 میلی متر شدم تصویر پاتولوژی تومور و گزارش ام آر آی رو بجهت بررسی بحضورتان ارسال میکنم خواهشا بعد از بررسی نظرتان رو به من بگید.
اخیرا درد پهلو و لگن داشتم که اسکن هسته ای استخوان دادم که نتیجه سالم بوده .
البته در دو هفته اخیر هر از گاهی احساس درد خفیفی یا یه حسی مثل تیر کشیدن در دو طرف ناف داشتم ولی زیاد مشکل خاصی نبود
تصاویر پاتولوژی
تصویر آخرین ام آر آی

غدد لنفاوی گزارش شده در ام آر آی در حال حاضر اهمیت بالینی ندارد و با سابقه تومور کلیه شما مرتبط نیست..یک ماه دیگه یک سونو یا سی تی اسکن برای پیگیری و ارزیابی مجدد انجام بدین.