S.E
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید همسر من طبق عکسی که براتون میفرستم دست و پاهاش داره به این شکل در میاد و تازگیا کنار چشمش هم زده البته اون قسمت که سیاه شده از یک محلولی استفاده کرد که به جای اینکه خوبش کنه سیاهش کرد خواستم بدونم این چی هست و چه درمانی براش وجود داره چون خیلی داره اذیتش میکنه البته پدربزرگش و چند نفر دیگه از اعضای خانوادش هم همینجوریه و یک حالت ارثی داره انگار ولی هیچ کدوم دکتر نرفتن برای درمان

سلام اگر خارش داشته باشد ممکن لیکن پلاک باشد واگر خارش نداشته باشد ممکن سبوربک کراتوز یک نوع خال مانند باشد توصیه میشود جهت تشخیص قطعی حتما نزد متخصص پوست مراجعه نمایید تا اگر نیاز به نمونه برداری باشد