ز.د
عنوان :

پوست سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
من یکی دو سالی هست که کف سرم پوست پوست میشه مخصوصا بعد حمام که پوست سرم خشک میشه تیکه تیکه میشه و تا چند ساعت بعدش اکثرش میریزه. یه سری جاها هم نمیریزه. قسمتی از جلوی سرم رو هم بعضی وقتا با دستم می کنم
بار اول که رفتم دکتر شامپو مخصوص شوره های مقاوم ایروکس رو دادن تا مدتی بهتر شد ولی برطرف نه
بعد از مدتی مجددا رفتم دکتر شامپو ضد شوره درمالیست، و نرم کننده پوست سر دئودراگ رو بهم دادن با قطره آزیترومایسین که روزی دوبار روی پوست سر ماساژ بدم
ولی متاسفانه تا وقتی قطره بود خوب بود . حتی بعد از تموم شدن قطره مجددا خریدم ولی با اتمامش دوباره شروع می شد. دنبال درمان قطعی هستم.. شامپو ها هم به تنهایی هیچکدوم اثری نداشتن
عکس از سرم رو می فرستم خدمتتون. نمیدونم مشکل قارچی هست یا چی ولی دنبال درمان قطعی هستم براش
یک نکته ی دیگه اینکه هیچوقت این مشکل رو نداشتم، از سال دوم دانشگاهم که خوابگاهی بودم اینطوری شد و موند و واقعا اذیت هستم از این بابت
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام شب خوش سر زانو یا آرنج یا جاهای دیگه پوسته پوسته نمیشه؟

سر زانو یا آرنج نه ولی داخل گوشم هم خیلی میشه

شامپو سیکلوزینک اویدرم به سر و گوش بزنید
و شبها لوسیون مگاکورت بزنید

خیلی ممنونم آقای دکتر
مشکل از کمبود زینک هست یا مشکل پوستی یا شوره؟
اون اوایل قرص زینک میخوردم خوب میشد ولی بعدش تاثیر خاصی نداشت
الان لازم نیست همراه این شامپو و لوسیون قرص زینک هم بخورم؟

نه زینک لازم نیست
فقط استرس رو کم کن

🙏
خیلی ممنونم آقای دکتر