س.ف
عنوان :

دو بار پریود شدن در ماه

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام
وقت بخیر
ببخشید من سابقه تنبلی تخمدان دارم و از اولین باری که پریود شدم کلا نامنظم بوده و چند ماه یکبار پریود شدم اما همیشه طول دوره هفت روزه هست. آبان ماه سال 98 من به مدت دو ماه به طور مستمر با چند روز پاکی دوباره پریود میشدم. حدود ده کیلو اضافه وزن دارم که الان رژیم میگیرم و ورزش میکنم. دکتر که رفتم به من یک دوره سه ماهه قرص اتیسترون دادن که با تموم شدن قرص ها من دوباره با چند روز پاکی دو بار در ماه پریود میشم. البته قرص متفورمین هم دادن که من به دلیل ضعف و زیاد شدن اشتها ادامه ندادم. حس میکنم عفونت هم دارم
و اینکه من کمبود آهن شدید هم داشتم که آهن بدنم شش بود که از بهمن ماه قرص فروفورت مصرف میکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید و داروی لازم رو بگید

سلام یکی از بهترین روشهای درمان تنبلی تخمدان کاهش وزن و ورزش است که شما در حال انجام هستید و متفورمین هم به عنوان داروی اول است البته اگر بعد از غذا خورده شود کمتر اذیت می کند ولی اگر نمی توانید بخورید قرص سیپروترون کامپاند هم می توانید بخورید که باید از روز سوم عادت به مدت 21 روز بخورید و بعد 7 روز فاصله و بعد دوباره بخورید البته بهتره قبل از آن یه سونوگرافی و آزمایش هورمون انجام دهید

آزمایش هورمون و سونوگرافی داده ام که دکترم چیزی برای هورمون نگفت و سونوگرافی هم همان تنبلی تخمدان را نشان داده بود. الان به خاطر کرونا دسترسی به دکترم ندارم.
قرص سیپروترون کامپاند هم برای یک دوره مصرف کردم که کلا باعث شد تا یک دوره طولانی ممتد پریود باشم

به جای آن از قرص یاسمین استفاده کنید اگر نبود قرص یاز بگیرید