س.س
عنوان :

فیبروز

فوق تخصص ریه
دکتر مهسا میردامادی
با سلام و خسته نباشید
آقای دکتر مادرم 67 سالشه به تشخیص پزشکان بیمارستان مسیح دانشور مبتلا به بیماری فیبروز شدید ریوی شدن الان 9 ماهه که از انواع دارو و اسپری و دستگاه اکسیژن ساز خانگی استفاده میکنن از دو هفته پیش یکی دو بار به علت کاهش سطح اکسیژن خون علیرغم استفاده از کپسول اکسیژن و دستگاه ، بیمارستان شهرستان بستری شدن الانم چند روزه که تو قسمت ICU بستری شده و اینتوبه ش کردن چندین بار تست کردن ببین میتونن از دستگاه جداش کنن که متاسفانه تحمل نکرده و به شدت به دستگاه وابسته شده و نمیتونه بدون دستگاه نفس بکشه پزشکشون گفتن که باید برای تصمصم گیری در خصوص تراکستومی، CT جدید داشته باشن و با این شرایطی که دارن انتقالش به مرکز استان جهت گرفتن CT ریسکش بالاست و احتمال هر اتفاقی براشون هست و باید بارضایت خانواده انتقال صورت بگیره چون بیشتر از دو هفته نمیتونه اینتوبه باشه و الان نه روزه که اینتوبه شدن ،حالشون خیلی بده به داروهای مسکن و آرامبخش هم دیگه جواب نمیده و مدام تلاش میکنه که دستگاه رو از خودش جدا کنه وچند بارهم لوله رو خارج کرده که دوباره براش گذاشتن، خیلی خیلی بیقراره ، لطفا بفرمایید که آیا تراکستومی بشن یا نه و آیا تراک برای بیمار اینچنینی جوابگو هست ؟ خلاصه ای از اقدامات انجام شده از روز بستری که از آی سی یو گرفتیم رو بهمراه آخرین گرافی ریه شون ارسال میکنم لطفا بفرمایید چکار کنیم. ممنونم

سلام تراکئوستومی اقدامی است که در بیمار زیر دستگاه پس از دوهفته نیاز دارد لذا رضایت بدهید اینکار انجام شود

ایشان دچار نارسایی تنفسی هستند وباید اینکار انجام شود

سلام خیلی ممنون از پاسختون. آقای دکتر خیلی خیلی ببخشید معذرت میخوام که اینطوری میپرسم آیا اگر مادرخودتون باشه همین کارو براش میکنین. بازم معذرت میخوام فقط میخوایم مطمئن بشیم و بعدا از اینکه رضایت دادیم که تراک انجام بشه پشیمون نشیم چون خود دکتر هم گفتن باتوجه به وضعیت مادرتون امکان هر اتفاقی براشون هست.

بله انجام تراک راه علاج قطعی این بیماری نیست به روند درمان ممکن است کمک کند ولی قطعا باید انجام شود
البته در مورد بیماری که مطمئن هستیم سه روز بعد فوت می کند لزومی ندارد

🙏