M.G
عنوان :

عدم توانایی راه رفتن/تنگی کانال نخاع

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
باسلام.
مادرم 62 سال سن دارند که حدد 25 سال پیش دیسک کمرشان را عمل کردند.
حدود 1.5 سال پیش مچ پایشان پیچ خورد و بعد از گچ گرفتن مچ پایشان، به مرور زمان زانو و مچ پایشان ورم کرد و راه رفتنشان مشکل شد به طوری که به سختی راه می رفتند و بعد از 2-3 دقیقه پیاده روی خسته می شدند و هنگام نشستن و دراز کشیدن پایشان سر شده و رگ پایشان درد می کرد.
پس از ام آر آی گرفتن از کمرشون، دکترها گفتند که تنگی کانال نخاع دارند و باید عمل شوند.
حدود دو ماه پیش تنگی کانال نخاعشون با استفاده از لیزر به صورت بسته عمل شد.
حدود دو ماه از لیزر کمرشون میگذره و درد و سرشدن پاهاشون تا حدودی کمتر شده ولی هنوز هنگام دراز کشیدن پاهاشون سر میشه و راه رفتنشون اصلا بهبود پیدا نکرده. کماکان بعد از 2-3 دقیقه راه رفتن خسته شده و کمر و پاها و کف پاهاشون درد میگیره.
لازم به توضیح می باشد که بعد از اینکه عمل لیزر انجام شد بدلیل شرایط کرونا مادرم کامل در خانه و در حال استراحت کامل بودند. حدود 1 ماه هم کمربند هنگام راه رفتن می بستند.
لازم بذکر است که مادرم نارسایی کلیه دارند. ممنون میشم راهنمایی کنید.ایا راهکاری هست که بتونن مثل قبل راه بروند؟