ز.ع
عنوان :

پادرد

متخصص پزشکی ورزشی
سلام من خانم34 ساله با سابقه ساییدگی زانو طبق تشخیص دکتر از سال 92 و درد مزمن سیاتیک. اما مدتیه زمان پیاده روی بعداز مدت 5 دقیقه دچار درد وحشتناکی در ناحیه عضله پای چپ از زیر زانو میشم جوری ک حتما باید جایی بشینم وگرنه اصلا نمیتونم راه برم و باید بکشم پامو سنگین میشه انگاری بعداز مدتی خوب میشه و ادامه میدم ولی در حالت عادی فقط همون درد زانو رو دارم.داروی خاصی مصرف نمیکنم درضمن شاید ربط داشته باشه من بشدت پریود نامنظمی دارم و درمانم هرچی نیاز بوده انجام دادم و بی اثر. جواب آزمایشامم خوب بوده

سلام
در آزمایشات انجام شده بجز کاهش ویتامین D مشکل دیگری مشاهده نشد که البته توجیه کننده درد پای شما نیست ولی باید برای جلوگیری از بروز پوکی استخوان مکمل ویتامین D50000 هر هفته یک عدد استفاده بفرمائید.
اما درد پای شما، اگر زانو تورم دارد حتما حضوری باید مراجعه بفرمایید برای معاینه دقیق، اما اگر تورم ندارید احتمالا التهاب تاندون عضله مطرح می شود که توصیه می کنم برای مدت دو هفته هر روز 4 بار و هر بار به مدت 10 دقیقه یخ روی زانو بگذارید. اگر تا دوهفته بعد بهبود قابل توجهی نداشتید تشریف بیارید که معاینه دقیق بعمل بیاد

سلام ممنونم از پاسخدهی شما. من کرمان هستم. تورم نداره زانوم

پس یخ گذاری رو انجام بدید و دو هفته بعد با من مجدد تماس بگیرید

🙏