م.م
عنوان :

اگزما

متخصص پوست، مو و زیبایی
خانم دکتر من متولد شمال هستم و در محیط مرطوب زندگی می کردند. بعد از ازدواج به جنوب ایران و منطقه خشک آمدم و پوستم دچار خشکی شد. با مصرف کرم مرطوب کننده کیو وی مشکلم حل شد. اما بعد از زایمان و در زمان شیردهی خشکی شدت پیدا کرد و با مراجعه به دکتر تشخیص اگزما داده شد. حدود شش ماهی است که شیردهی را قطع کردم اما این مشکل همچنان پابرجاست. مدتی قبلا از مگاکورت و بتامتازون استفاده کردم. این روزها با مصرف بیشتر شوینده و الکل اگزما دستم شدت پیدا کرده و نوک انگشتانم قاچ قاچ شده.

سلام عزیزم
اولا لطفا با پن مخصوص پوست خشک دست بشویید
دوما ترجیحا دستکش نخی بعد دستکش لاستیکی برای ظرف شستن استفاده کنید
سوما حتما بعد از وضو یا شستن دست ها امولینت مناسب مثل کرم دکسپانتنول بزنین و همراهتون باشه مرتب چرب کنین

پماد eczacin هم خوبه

کرم مگاکورت روزی دوبار تا 10 روز بعد شبی یک بار تا 10 شب و قطع کنید

نخارونین بدتر می شه
اگر خارش زیاده قرص نئوتادین 5 میلی گرم شبی یک عدد

خانم دکتر من دستکش استفاده می کنم و برای شستشوی دست از ژل شستشوی غیرصابپنی مارک لامینین با پی از 5/5 استفاده می کنم. آیا این رو عوض کنم و پن استفاده کنم؟ دکسپانتونل رو نتوانستم پیدا کنم، اما مگا کورت رو پیدا کنم و
🙏
eczacin رو می توانم اینترنتی بخرم. روزی چندبار استفاده کنم؟ به جای کرم اولی چه چیزی استفاده کنم؟ و برای مصرف روزانه پیشنهادتون چیه؟
سپاسگزار از لطفتون

دکسپانتنول راحت پیدا می شه ، چیز خاصی نیست پیدا نکردین همین وازلین بزنین

کرم اگزوکرم سیوند هم می تونین روزی دوسه بار بزنین

دستکش حتما نخی زیر و لاستیکی رو بپوشید

دستکش نخی داشته باشید و وینیل یا بدون پودر رو که بتونین تعویض کنین و الکل نزنین