.
عنوان :

درد پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
شش سال پیش تصادف کردم دکتر پای من رو گچ گرفت بدلیل شکستگی در پاشنه ولی بعد از بهبود درد شدیدی در مچ پا دارم وبه پزشک های ارتوپد دیگه ای هم مراجعه کردم اونها هم چیزی متوجه نشدن ولی خودم احساس میکنم که استخوان تالوس یا همون قاپ سر جای خودش نیست به سمت قوزک بیرونی هستش ایا امکان درمان بعد از گذشت این همه مدت هست وباید چی کار کنم ممنون میشم از راهنمایی تون

سلام در اینگونه شرایط طراحی کفی طبی و کفش و صندل مناسب ضروریست .
ام آر آی جدید باید گرفته شود و بک نوار عصب و عضله از پا
فعلا روزی دوبار پا را در لگن آب گرم که یک حبه سیر در آن رنده شده باشد و یک قاشق آبلیمو نیز د آن بریزید به مدت ده دقیقه قرار دهید