ح.ع
عنوان :

اچ ای وی

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام اقای دکتر.ببخشید نوزاد 5 روزه رو بردم واسه تست غربالگری پرستاری که مسول این کار بود دستکشش رو عوض نمیکرد و با توجه به اینکه مرکز شلوغ بود و نوزادان زیادی مراجعه میکردن اگر دستکش این خانم الوده به خون باشه و در زمان خونگیری از کف پای نوزاد به زخم ایجاد شده برخورد کنه.احتمال گرفتن اچ ای وی و هپاتیت وجود داره؟

به هیچ عنوان با این اقدام مشکلی از نظر هپاتیت و اچ آی وی پیش نمی آید.

ممنون.ببخشید اقای دکتر در صورت زخمی شدن لب و پشت گردن توسط ارایشگاه به طوری که خون بیاد از راه های انتقال است.و من بعد از این جریان 84 روز 12 هفته بعد تست اچ ای وی و هپاتیت بی و سی دادم با نسل 4 منفی شد.نیاز به پیگیری بیشتر است
🙏