س.ا
عنوان :

آزمایش قند

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر..
من الان هفته 26ام هستم..
دکترم ازمایشم رو دید گفت تحت نظر یه دکتر غدد باشم وازمایشاتم رو نشون بدم..
خواستم اگه میشه شماراهنماییم کنیدچون بااین وضعیت کروناخیلی میترسم از خونه بیرون بزنم
ببخشید هفته 27ام بارداریم

سلام
طبق تعریف پذیرفته شده برای تشخیص دیابت بارداری که قند ناشتایی بالای 92 یا یکساعته بالای 180 یا 2 ساعته بالای 153 بعد از مصرف 75 گرم گلوکز می باشد شما مبتلا به دیابت بارداری نیستید ولی با توجه به یک نوبت قند و چربی بالا قبل از بارداری حتمآ رژیم غذایی و فعالیت مناسب داشته باشید

خطری تهدید نمیکنه؟
نیاز نیست که قندم رودوباره چک کنم؟
واینکه چه رژیمی بگیرم وبه کجا مراجعه کنم؟
ممنونم ازپاسخگویتون
واینکه ازمایشات بعدیم باید قندم چندباشه که دیابت بارداری محسوب بشه؟

بهتره برای اطمینان قند یک ساعت و 2 ساعت بعد از غذای معمول خودتون رو با دستگاه یا آزمایشگاهی چک کنید اگر یکساعته زیر 140 و 2ساعته زیر 120 بود مطلوب هست. برای رژیم باید به کارشناس تغذیه مراجعه کنید.

ممنونم ازتون که وقت گذاشتید برام..روزخوش
🙏