ا.ل
عنوان :

رفلاکس گوارشی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
تو رو خدا کمکم کنید
دخترم نزدیک 6 ماهشه، رفلاکس شدید داره، الان قرص نکسیوم روزی یک عدد و شربت موتلیوم روزی 1 سی سی میخوره و به خاطر رفلاکس شدیدش دیگه شیر مادر نمیخوره و فقط شیر خشک آپتامیل اچ ای میخوره
ولی رفلاکسش بدتر شده و خیلی خیلی ترشش میکنه و آروغ های بد میزنه و انگار همش دوست داره بیاره بالا و حالت تهوع داره
میخوام شیر خشکشو عوض کنم چی بگیرم؟
غذای کمکی چی بهش بدم که بدتر از این نشه؟
یه یک هفته ده روزی فرنی با شیر خشک درست کردم بهش دادم ولی اینقدر ترشش میکنه دیگه نددام
الان یاد گرفته میخواد دمر بشه و چهار دست و پا بره ولی دمر که میشه
انگار میخواد بیاره بالا
خواهشا کمکم کنید

سلام سیر خشک ایزومیل یا ا ال 110 بدهید
قرص بکلوفن 10 روزی,دوبار 1/6 قرص
قرص نکسیوم نصف قرص ظهرها
پوره ها و سرلاک های بدون شیر. سوپ ها و کته مناسب هستند
فاصله شیر و غذا 2 تا 3 ساعت باشد