m.j
عنوان :

خواب و بیقراری

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دخترم 113 روزش هست از یک ظهر تا یک شب در این فاصله یک ساعت بیداره و چهل دقیقه میخوابه و دوباره یک ساعت بیداره و چهل دقیقه خوابه...احساس میکنم زیاد خوابش میگیره این طبیعیه؟؟؟ و اینکه تو خواب خیلی صورتش رو میماله خیلی بیقراره انگار ارامش نداره...و درضمن رفلاکس داره شما موتیلیوم و باکلوفن و امپرازول و ویتامین د3 و دی اچ آ برای حنجرش تجویز کردین...و 4 روز اول که باکلوفن رو میخورد خیلی خوابالو بود ولی از روز پنجم خوب شد....موتیلیوم و امپرازول رو 2 ماهه میخوره و باکلوفن رو 3 هفته هست که میخوره

سلام این علائم در ریفلاکس قابل انتظار و تر و علائم ریفلاکس است
جلوگیری از,گرمازدگی و کم آبی بدن و شروع غذای کمکی از ماه 5 به بعد کمک کننده خواهد بود

اگر کودک شیر مادر میخورد این علائم تا 9 ماهگی کم و بیش ادامه خواهد داشت