پ.ک
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام خسته نباشید .
ببخشید نامزد من سربازه و در مرکز درمانی پست میده .
چند روز پیش علائم تب داشت که تبش حدود 37/5 بود اما امروز کمتر شده و مرتب تغیر میکنه .
تازگیا حس بویاییش خیلی کم شده .
ازمایش خون داد تعداد گلبول های سفید خونش کم شده بود اما دکتر گفت برای اطمینان یکبار دیگه ازمایش بده چون گلبولای قرمزش خوب بود فقط سفیدا کم شدن .
کمی احساس درد در قفسه سینه و معده داره اما سرفه و نفس تنگی نداره .
سی تی اسکن هم چیزی نشون نداد .
به نظرتون میتونه علائم کورونا باشه و چجور میشه متوجه شد ؟
دکتر فقط چندتا ویتامین و امپول ویتامین نوشت .

سلام. همسر شما سه علامت اصلی کورونا یعنی تب، کاهش بویایی و درد قفسه سینه را دارد. لازم است که حتماً معاینه تخصصی ربط حق عفونی شود و درمان کوروناویروس دریافت نماید

ممنونم اقای دکتر لطف کردین .دکتر ورم لوزه و احساس پری در گلو هم میتونم علائم کرونا باشه و شربت و قرص سرماخوردگی موثر هست؟

همانطور که هفته گذشته گفتم ابتدا باید معاینه و تست کورونا انجام شود تا به تشخیص قطعی برسیم