ب.ش
عنوان :

کرونا، ریه ، گلو ، گوارش، یبوست

فوق تخصص ریه
سلام دکتر

خسته نباشین
من با شما از طریق پیج آقای دکتر نجفی آشنا شدم

دکتر ،من احتمال قوی میدم که 3 ماه پیش در روز 5 اسفند بعد از برگشت از بازار به کرونا مبتلا شدم . حالت عجیبی داشتم ، همه علائمم خفیف بود ولی بسیار آزار دهنده ، سرفه خشک داشتم ، خستگی خیلی شدید ، درد خفیف سر و صورت و عضلات بصورت گذرا و حالم یک روز در میان خوب و بد میشد.

چندین بار زنگ زدم 4030 و با چند دکتر مشورت کردم گفتند بمانم خانه مگر اینکه تنگی نفس شدید داشته باشم .3 ماه گذشته احساس میکنم ویروس تو بدنم نیست ولی هنوز سرفه دارم و احساس میکنم ریه هام آسیب دیده ( ادامه سرفه میتونه از مواد ضد عفونی هم باشه )

بعد از آسیب به ریه مشکل یبوست پیدا کردم

و به سختی آروق میزنم و همچنین به سختی باد از شکمم خارج میشه

وقتی این حالت برام پیش میاد یک نوع فشار رو سرم وارد میشه وقتی باد از شکم یا دهان خارج نمیشه

دکتر کی تو اینستا گفت اگر کم کاری تیروئید دارین سیستم ایمنی بدن میاد پایین و باعث احتمال مبتلا شدن به کرونا میشه و حتی باعث یبوست میشه

من قرص مصرف تیروید نمیکردم چون سالها پیش دکتر بهم گفت باید تا آخر عمر بخوری

تازه شروع کردم به مصرف قرص کم کاری تیروید

دکتر من تا حالا تجربه عجیبی مثل این نداشتم بعد از برگشت از بازار
دوبار با چند پزشک هم مشورت کردم آنلاین اون موقع که حس کردم ویروس تو بدنمه و بهم گفتند کرونا نداری اون اوایل و بهم قرص نولپازا 40 دادن و یک دکتر دیگه اسپری تنفسی بهم پیشنهاد دادن که من اسپری تنفسی نگرفتم چون تنگی نفس به اون صورت نداشتم ولی سنگینی رو قفس دارم

بعد از گذشت 3 ماه من احساس میکنم حالا ریه هام آسیب دیده و گلوگاهم ورم داره و یبوست هم دارم

شبها چون چندین با. باید پا سم چون انگار باد تو بدن گیر میکنه و به سختی خارج میشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام. احتمالا شما چند مشکل دارید که نیاز به بررسی هر کدام هست. استرس و اضطراب. اختلال عملکرد تیرویید و اختلال ریوی. لذا توصیه میکنم جهت ویزیت به پزشک مراجعه کنید. برخی از علایم شما ممکن هست بعلت داروی تیرویید باشه. لذا باید تست تیرویید و همچنین اسپیرومتری انجام بدین.

ممنون بابت پاسخ ، میشه سوال کنم کدوم علائم میتونه مال داروی تیروید باشه ؟ من تازه 10 روزه که شروع کردم به مصرف داروی کم کاری تیروید . حالت یبوست و اینکه مشکل خروج باد دارم را از قبل داشتم موقعی که حس کردم کرونا گرفتم . اضطراب ندارم چون سه ماه از اون موقع که فکر کردم کرونا گرفته گذشته. بعد از من مادرم کمی مریض شد و بعضی صبحها تعریق داشت و بیحال بود و من به مدت 2 هفته هم مادرم را که 75 سالشونه قرنطینه کردم. حالا یک ماه مادرم حالش خوبه خوب شده.
سوزش معده و حالت ترش کردن هم دارم
و یک مورد آخر اینکه 3 سال پیش دکتر غدد بهم قرص D3 50،000 داد تا هر هفته مصرف کنم. این مقدار زیاد نیست دکتر ؟

یبوست و احساس تنگی نفس و سرفه حتی می تونه علایم مشکلات تیروییدی باشه

ریفلاکس هم می تونه عامل باشه

میزان ویتامین د بستگی به سطح ان در بدنتون داره ازمایش لازمه

پس تنها راه تشخیص همان تست هست . ممنونم دکتر