ب.س
عنوان :

شیمی درمانی

متخصص رادیو آنکولوژی (رادیوتراپی-آن ...
با سلام و احترام. بیماری 65 ساله آقا، به علت سرطان پانکراس شیمی درمانی رو شروع کرده. الان چند روز از اولین دوره شیمی درمانی میگذره و امروز به علت گلو درد شدید حتی قادر به قورت دادن آب دهان خود نیست. میخواستم بدونم این گلو درد از عوارض داروهای شیمی درمانی هست یا خیر؟ و اگر هست چه راهکاری برای رفعش پیشنهاد میدین؟ سپاس
متاسفانه اسم دارو ها رو نمیدونم

داروهایی که بیشتر استفاده میشه در سرطان پانکراس شامل جمسیتابین..کپسیتابین...فلورواوراسیل....سیس پلاتین ...هست که اینها بطور مستقیم باعث همچین عارضه ایی نمیشن...مگر داروی دیگه ای غیر از مواردی که گفتم برای بیمار استفاده شده باشه که البته بعید هست

برای برطرف شدن مشکل هم یک عدد آمپول دگزامتازون بزنید و مسکن هایی مثل استامینوفن کدئین، ناپروکسن، و همچنین شربت دیفن هیدرامین میتونین استفاده کنین

دکتر جان داروهای شیمی درمانیش رو پیدا کردم براتون می فرستم الان
و اینکه یه دارویی بهش گفتن چند روز بعد از شیمی درمانی بزنه . سه شب پشت هم. اولیش رو دیشب زد. ممکنه به خاطر اون یاشه؟ آمپول فیلگراستیم.

اگر احیانا تب داشت، همچنین وقتی آزمایش دادین دوباره خبر بدین لطفا.

از احساس مسئولیتی که دارین واقعا ممنونم ❤
ممنون از دلسوزی و پاسخ گویی سریع شما.
آمپول فیلگراستیم که خدمتتون عرض کردم رو نیازه دو شب دیگه هم بزنن؟ ممکنه عارضه ی این آمپول باشه؟

ولی جهت پیشگیری از پایین افتادن سلولهای خونی لازم است هر سه تا آمپول را بزنید

اما از اون آمپول دگزامتازون و مسکن ها که عرض کردم حتما استفاده کنه

خیلی خیلی ممنونم دکتر
آزمایشی که فرمودین هم با این حساب انجام بدیم یا نه؟
تبش رو الان گرفتیم. 37.9 بود
🙏