h.h
عنوان :

تهوع

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با عرض سلام خدمت خانم دکتر محترم.ببخشید خواهر من 3 ماهه بارداره حالت تهوع شدیدی دارن و نمیتونن غذا بخورن در ضمن معدشون هم درد داره. دکتر براشون قرص رانیتیدین تجویز کرده بنظرتون مصرف اسن قرص ضرر داره یا نه؟ بخاطر حالت تهوع شدیدشون چیکار میتونن بکنن؟

ضرری نداره از قرص متوکلوپرامید و ویتامین ب6 میتونه استفاده کنه