ن.م
عنوان :

کشیده گی زانو

متخصص ارتوپدی
سلام اقای دکتر ، من تقریبا مدت یک هفته ست روی زانوم و پشت زانوم حالت کشیده گی خیلی عجیبی داره بطوریکه نمیتونم پام رو صاف کنم یا حتی بشینم و وقتی میشینم به سختی و با کمک بلند میشم ، زانوم هم باد کرده ، ولی درد ندارما فقط انکار یه وزنه ی بیست کیلویی وصله به پام خیلی دارم اذیت میشم از یه خانم دکتر زنان مشاوره گرفتم گفتن احتمالا عفونت زنانه گیه ولی یکیشون گفتن این یه پدیده ی نادره توو ایران با یه دکتر ارتوپد مشورت کن ، خیلی نگرانم آقای دکتر تورو خدا راهنماییم کنید

سلام
با توجه به اینکه درد ندارید احتمال عفونت بعید است و بیشتر افیوژن(تجمع مایع در داخل مفصل) می تواند باشد که نیاز به بررسی معاینه و احتمالاانجام mri دارد

نه درد زیاد ندارم که اذیتم کنه البته امروز ورمش هم کمتر شده
پس باید برم دکتر درسته ؟ تشکر میکنم آقای دکتر