ش.ش
عنوان :

آزمایش

فوق تخصص ریه
سلام خسته نباشید.
بعضی شب ها( شاید 2 شب در ماه)در خواب عرق ریزه دارم و لرز میکنم.این اتفاق 6 یا 7 ماه هست میفته.بهم گفتن مال تیروئید هست ولی آزمایش دادم تیروئیدم مشکل نداشت.
و همچنین همیشه روی باز و ساق پا و پشت کمرم جوش های ریز میزنه. چه کار باید بکنم؟
این هم آزمایشی که تازه دادم هست.
آزمایشگاه بهم گفت آهنم بالاست ولی ذخیره آهنم پایین هست.قرار شد دوباره آزمایش بدم.به نظر شما چه آزمایش های دیگه ای رو بدم؟

پرل ویتامین د3 هر2 هفته 50 هزار واحد

72 کیلو هستم. خانه دار.

این ضایعات پوستی خارش دارهم هست,آب ریزش بینی وحساسیت فصلی نداری سرفه وتنگی نفس

نه.جوش ریز هست
روی بازوم هست این عکس
پا و پشت کمرم هم به همین شکله

یه مقدار باید رژیم غذایی روتغیر بدین
روزی7تا8 لیوان آب مصرف کنید مصرف سبزی ومیوه رابیشتر کنید ترشیجات وشیرینیجات ,فلفل,ادویه,,سرخ شده وچرب وچیپس وپفک وشکلات کمتر مصرف کنید ,غذاهای آب پز وپخته شده بیشتر استفاده کنید,کمبود ویتامین د راهم که گفتم جبران کن ,3ماه بعد یه چکاپ کامل آزمایشات انجام بدید

🙏