ا.آ
عنوان :

آلرژی و واکسن

فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی کودکان
سلام اقای دکتر وقت بخیر
پسر من 13 ماهشه از بیست روزگی رفلاکس داشت ، که تو سه ماهگی با مشاهده خون در مدفوع تشخیص آلرژی به پروتئین گاوی داده شد ، بعد اینکه غذا خور شد رفلاکسش بیشتر شد و مدفوعش خیلی شل و ابکی شد ، که تو هشت ماهگی با تست پوستی مشخص شد که آلرژی به پروتئین گاوی ، تخم مرغ، موز ، مغزیجات ، مرکبات ، انگور ، گوجه فرنگی، گلوتن ، کاکایو، گرد و غبار، پر و پشم ، گرد گل داره من این مواد رو تا حالا سعی کردم بهش ندم ولی یسری مواد ام که تو تست پوستی نشون نداد که آلرژی داره مثل عدس باهاش بلغم دفع میکنه و یا اب قلم گوسفندی که باعث میشه دفعش زیاد و ابکی بشه آقای دکتر من واقع موندم بهش غذا چی بدم تو این سن فقط مرغ و برنج و سیب زمینی هویج لوبیا سبز کدو میتونه بخور و شیر خشک پپتی جونیور ، تا ماده غذایی جدیدی بهش میدم دفعش زیاد و شل و ابکی میشه و دور معقدش قرمز میشه و می سوزه چیکار کنم واقعا گیج موندم تو شهر مون متخصص آلرژی که وارد باشه نیست ؟ در ضمن آقای دکتر کم خون ام هست فقط میتونه قطره لیپوزفر بخور ،
آقای دکتر واکسن یکسالگیش رو با توجه به آلرژی به تخم مرغ و پروتئین گاوی که تست پوستی نشون داده ترسیدم بزنم آیا تزریق کنم یا صبر کنم بزرگتر بشه ؟

سلام،پسر شما دچار آلرژی غذایی هست که بعضی از اونها با افزایش سنش کم کم از بین میروند.به نظر میرسه که آلرژی به شیر از بقیه بیشتر باشه،در مورد واکسن یک سالگی و حساسیت به تخم مرغ دو رویکرد وجود دارد،گروهی توصیه به تجویز واکسن بدون توجه به حساسیت به تخم مرغ دارند و گروهی توصیه به تست و بررسی حساسیت به تخم مرغ و واکسن میکنند و بعد تصمیم به تزریق میگیرند.من هم نظر دوم رو دارم و احتیاط میکنم.در کدام شهر ساکن هستید؟میتوانید تصمیم گیری را با کمک فوق تخصص آلرژی شهرتان انجام بدین و برای رژیم غذایی هم کمک بگیرید